Equinix AM3 Datacenter, Amsterdam (NL)

 Equinix AMS3 behoort wereldwijd tot de duurzaamste datacenters ter wereld

Bezoek equinix.com


Equinix AM3 Datacenter (Amsterdam)

Het Amsterdamse Datacenter van Equinix AMS3 behoort wereldwijd tot de duurzaamste datacenters ter wereld, dankzij het snelle netwerk is het mogelijk om 80% van Europa te bereiken binnen 50 milliseconden.


Equinix

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) connects the world’s leading businesses to their customers, employees and partners inside the most interconnected data centers. In 44 markets across five continents, Equinix is where companies come together to realize new opportunities and accelerate their business, IT and cloud strategies.


Groen Datacenter.

Het Equinix AMS3 Datacenter in Amsterdam gebruikt koud grondwater om lucht op de colocatievloer te koelen, waardoor traditionele mechanische koeling niet meer nodig is. Wanneer de temperatuur boven de 18 graden Celsius (64 graden Fahrenheit) komt, begint het ATES-systeem om de apparatuur koel te houden. In andere periodes van het jaar vertrouwt AM3 op vrije luchtkoeling (op het dak). Overtollige warmte gegenereerd door de IT-apparatuur van de klant wordt ook gebruikt om nabijgelegen gebouwen te verwarmen.


Gecertificeerd Datacenter

Equinix AM3 Datacenter heeft de volgende certificeringen: ISO 9001, ISO 27001, PCI-DSS en OHSAS 18001. Hierdoor weten we zeker dat het Datacenter continue blijft verbeteren op het gebied van kwaliteit, het verbeteren van processen en het blijven beschermen van u en onze digitale informatie.