Office 365 Business Premium

Geef je bedrijf vrijheid met Office 365 van Microsoft.


Wat is Office 365 ?

Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten, werk met uw bedrijf veilig samen in de cloud. 

Waarom Wordpress bij Hostingwalk

Hostingwalk host al meer dan 5 jaar duizenden WordPress websites en bied daarom ook technische ondersteuning en advies voor het optimaliseren voor je wordpress website, ook houd onze firewall alle bekende en onbekende aanvallen tegen richting jouw Wordpress installatie.


Office365 Premium
€ 12,60 per maand

  • Zakelijke e-mail en office.
  • 50 GB Exchange e-mail
  • Office op 5 apparaten

Altijd bereikbaar dankzij Outlook mail.

Zorg dat je beter verbonden blijft en productiever kunt werken met een duidelijke, geïntegreerde weergave van je e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Waar je ook bent, je krijgt meer voor elkaar dan alleen de basistaken voor e-mail, met Outlook op je iPad®, iPhone®, Android ™-tablet en Android™-telefoon.

 Office 365 beheercentrum

Met het Office 365-beheercentrum kun je alle aspecten van Office 365 beheren, inclusief de instellingen, configuratie, gebruikers, groepen en licenties. Je kunt ook continu Office 365 bewaken en gedetailleerde rapporten bekijken om te zien hoe gebruikers de service gebruiken.


 OneDrive Business met 1 TB opslag.

Deel eenvoudig documenten binnen je organisatie, iedere gebruiker krijgt 1TB opslag, One Drive Business is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

 Werk aan documenten met Word, Excel & Powerpoint.

Maak en bewerk al je bestanden, maak en deel spreadsheets of maak een powerpoint het kan allemaal met Office 365, alles wordt veilig opgeslagen in cloud waardoor je op elke computer of apparaat verder kunt gaan waar je bent gebleven.


Outlook bied een Alles-in-één agendabeheer

Beheer je agenda, deel beschikbare vergadertijden, plan vergaderingen en krijg herinneringen. met Outlook Agenda ben je altijd op de hoogte van komende afspraken of je wekelijkse planning.


Beveiligingscentrum voor elke organisatie.

Stel regels voor apparaattoegang in, bekijk apparaatrapporten en wis op afstand gegevens van apparaten die kwijt zijn of zijn gestolen – allemaal vanuit het beheercentrum. Je kunt zien welke bestanden worden gedeeld en met wie. Met in-app delen kan elke werknemer naadloos delen en specifieke toegangsmachtigingen instellen voor zijn bestanden, op basis van de instellingen van de organisatie.

Voordelen van werken met Office 365

Skype voor bedrijven
Blijf in contact met collega`s en begin videogesprekken.
SharePoint
Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork.
 Krijg inzicht met Excel.
Patronen worden herkend en je gegevens worden georganiseerd.
  Powerpoin presentaties
Maak prachtige presentaties en dia voorstellingen.
  Microsoft Teams
Video-conferenties en chat met iedereen binnen of buiten je organisatie.
Beveiliging en compliance
Met Office 365 tilt Microsoft beveiliging en compliance naar een hoger niveau.