Hoe installeer ik Wordpress via Installatron in Directadmin ?
Hostingwalk Knowledgebase

bot

Hoe installeer ik Wordpress via Installatron in Directadmin ?

U heeft geen technische kennis nodig om Wordpress te installeren, hier nog de stappen die u tegenkomt in de video:

• U klikt onderaan in Directadmin op "Installatron Applications Installer"
  • Klik bovenin op 'Applicatie verkenner'
  • Als u scrolt naar beneden ziet u zelf Wordpress staan, u klikt daarop.
  • Nu klikt u op "Installeer deze applicatie" en volgt het installatie proces.

HostingWalk