Wordpress Webhosting

De snelste webhosting voor jouw wordpress blog of wordpress website. 

Probeer 30 dagen gratis 


Wat is Wordpress ?

Wordpress is het populairste CMS (content management systeem) ter wereld, het wordt door vele websites en blogs gebruikt, er zijn vele wordpress thema`s en wordpress plugins beschikbaar zodat het geschikt is voor elk project.

Waarom Wordpress bij Hostingwalk

Hostingwalk host al meer dan 5 jaar duizenden WordPress websites en bied daarom ook technische ondersteuning en advies voor het optimaliseren voor je wordpress website, ook houd onze firewall alle bekende en onbekende aanvallen tegen richting jouw Wordpress installatie.

Hostingwalk host al meer dan 5 jaar duizenden WordPress websites en bied daarom ook technische ondersteuning en advies voor het optimaliseren voor je wordpress website, ook houd onze firewall alle bekende en onbekende aanvallen tegen richting jouw Wordpress installatie.


 WordPress Hosting
€ 9,50 per maand

  •  5 GB SSD opslagruimte
  •  Onbeperkt dataverkeer
  •  Wordpress caching
  •  Gratis SSL Certificaat
Bestellen


Software voor de beste WordPress perfomance

Onze hostingservers zijn uitgerust met de nieuwste software, en technieken dit garandeerd voor snelle perfomance en een lage laadtijd zodat je bezoekers direct kunnen zoeken op je wordpress blog of woocomerce webshop.

REDIS CACHE

APACHE

MARIADB

MEMCACHED

NGINX

 Jouw eigen Managed Directadmin Controlpaneel

Wij installeren direct Directadmin voor jouw, inclusief onmisbare instellingen zoals PHP 7 , Lets Encrypt, SPF,DKIM en indien gewenst eigen naamservers inclusief fallback nameserver synchronisatie met onze WalkDNS zodat je DNS altijd online blijft. 


 Verstuurde mails nooit meer in spam

 Met Mailchannels verloopt al het uitgaande e-mail verkeer via betrouwbare smtp relay servers, zo wordt alle uitgaande spam/virussen verwijderd en wordt er gezorgd voor  betrouwbare aflevering van jouw e-mail. 

 Beheer je website met WordPress Admin

Met WordPress admin installeer je eenvoudig een thema, maak je makkelijk een pagina aan, en publiceer je in no-time een eigen artikel, dankzij vele plugins pas je eenvoudig jouw website aan hoe jij wilt.


  Wordpress Firewall

Imunify360 is een intelligente(Ai) firewall die continue wordpress scant op malware en virussen en deze direct blokkeert, ook houd het kwaadaardige wordpress bots en aanvallen tegen, waardoor je wordpress site altijd beveiligd is tegen hackers. 

 Installeer 450+ CMS Scripts in slechts een klik!

 In Directadmin kun je met de Softaculous elk CMS installeren, Back-ups maken en updates uitvoeren, je kunt snel WordPress, Magento, Joomla of Opencart installeren, ook de midner onbekende maar handige CMS systemen zijn beschikbaar.


Beheer alles zelf met Directadmin.

Klanten willen zoveel mogelijk zelf doen en dat kan met het Directadmin controlpaneel. Roundcube webmail voor het ontvangen & verzenden van e-mails.

Log eenvoudig in met je e-mailadres en begin direct met het verzenden van e-mails, uitgebreide instellingen voor een eigen persoonlijke handtekeningen en meer.  

 Snelle perfomance dankzij CloudLinux.

Cloudlinux zorgt ervoor dat je wordpress website zijn eigen capaciteit op de server krijgt hierdoor kun al jouw recources zelf gebruiken zonder dit te hoeven delen met andere klanten, ook hierdoor is de beveiliging nog beter gezien iedereen in een eigen geisoleerde omgeving draait.Draai je Wordpress op elke PHP versie.

Kies zelf uit PHP 5.2 / 5.3 / 5.4 / 5.5 / 5.6 / 7.0 / 7.1 / 7.2 en PHP extensies als OPCACHE, ZEND, REDIS en MEMCACHED.

Automatische Wordpress back-ups

Ieder uur een back-up met een retentie van 6 maanden, bewaard in datacenters van Acronis met ISO 27001-, ISO 9001- en PCI-DSS-certificering die voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen, hierdoor kun je altijd kunt terugvallen mocht je per ongeluk iets verwijderen of een bestand willen terughalen.    

 Het is dus niet meer nodig om zelf back-ups te maken, gezien wij dit elke dag voor je doen.


 Wordpress Firewall

Imunify360 is een intelligente(Ai) firewall die continue wordpress scant op malware en virussen en deze direct blokkeerd, ook houd het kwaadaardige wordpress bots en aanvallen tegen, waardoor je wordpress site altijd beveiligd is tegen hackers. 

Gratis SSL certificaat voor Wordpress websites.

In Directadmin kun je zelf eenvoudig een SSL installeren op je wordpress website dankzij Lets Encrypt kost dit helemaal niets, en wordt hij iedere periode automatisch verlengd, maak gratis je website veiliger en betrouwbaarder!

Alle SSD Wordpress Webhosting functies op een rij.

 SSD Wordpress Webhosting uitproberen ?

Nog niet overtuigd ? probeer het 30 dagen gratis!