Wordpress Webhosting

De snelste webhosting voor jouw wordpress blog of wordpress website. 

Probeer 30 dagen gratis 


Wat is Wordpress ?

Wordpress is het populairste CMS (content management systeem) ter wereld, het wordt door vele websites en blogs gebruikt, er zijn vele wordpress thema`s en wordpress plugins beschikbaar zodat het geschikt is voor elk project.

Waarom Wordpress bij Hostingwalk

Hostingwalk host al meer dan 5 jaar duizenden WordPress websites en bied daarom ook technische ondersteuning en advies voor het optimaliseren voor je wordpress website, ook houd onze firewall alle bekende en onbekende aanvallen tegen richting jouw Wordpress installatie.

Hostingwalk host al meer dan 5 jaar duizenden WordPress websites en bied daarom ook technische ondersteuning en advies voor het optimaliseren voor je wordpress website, ook houd onze firewall alle bekende en onbekende aanvallen tegen richting jouw Wordpress installatie.


 WordPress Hosting
€ 9,50 per maand

  •  5 GB SSD opslagruimte
  •  Onbeperkt dataverkeer
  •  Wordpress caching
  •  Gratis SSL Certificaat
Bestellen


Software voor de beste WordPress perfomance

Onze hostingservers zijn uitgerust met de nieuwste software, en technieken dit garandeerd voor snelle perfomance en een lage laadtijd zodat je bezoekers direct kunnen zoeken op je wordpress blog of woocomerce webshop.

REDIS CACHE

APACHE

MARIADB

MEMCACHED

NGINX

 Beheer je website met Directadmin controlpaneel.

Klanten willen zoveel mogelijk zelf doen en dat kan met het Directadmin controlpaneel, maak zelf je eigen subdomeinen aan of een nieuwe MySQL Database, ook kun je eenvoudig wachtwoorden wijzigen of WordPress installeren in slechts een paar klikken.


 Verstuurde mails nooit meer in spam

 Met Mailchannels verloopt al het uitgaande e-mail verkeer via betrouwbare smtp relay servers, zo wordt alle uitgaande spam/virussen verwijderd en wordt er gezorgd voor  betrouwbare aflevering van jouw e-mail. 

 Beheer je website met WordPress Admin

Met WordPress admin installeer je eenvoudig een thema, maak je makkelijk een pagina aan, en publiceer je in no-time een eigen artikel, dankzij vele plugins pas je eenvoudig jouw website aan hoe jij wilt.

 Installeer 450+ CMS Scripts in slechts een klik!

 In Directadmin kun je met de Softaculous elk CMS installeren, Back-ups maken en updates uitvoeren, je kunt snel WordPress, Magento, Joomla of Opencart installeren, ook de midner onbekende maar handige CMS systemen zijn beschikbaar.


 Gratis LetsEncrypt SSL Certificaten.

In Directadmin kun je zelf eenvoudig een SSL installeren op je wordpress website dankzij Lets Encrypt kost dit helemaal niets, en wordt hij iedere periode automatisch verlengd, maak gratis je website veiliger en betrouwbaarder!

 Je eigen webmail met Roundcube

Log eenvoudig in met je e-mailadres en begin direct met het verzenden van e-mails, uitgebreide instellingen voor een eigen persoonlijke handtekeningen en meer.  

 Draai je Wordpress op elke PHP versie.

Je kunt zelf kiezen welke PHP versie je draait, uiteraard is het aan te raden voor de beste perfomance om PHP 7.3 te draaien maar 5.3 en alles daar tussenin is ook mogelijk! ook kun je PHP extensies als OPCACHE, ZEND, REDIS en MEMCACHED zelf activeren.

 Beheer je databases met PHPMyAdmin

Maak eenvoudig nieuwe tabellen aan, zoek eenvoudig bepaalde queries en pas waardes aan naar wens, ook is het mogelijk om .sql databases te importeren en te exporteren (e.v.t voor offsite backups)

  Extra features bij Wordpress Webhosting

DNS Beheer

Maak eenvoudig A,MX,SPF en TXT records aan, met redundante naamservers.

 Cronjobs

Automatiseer taken door cronjobs aan te maken, per uur, per dag of per maand.

Mail doorsturen

Laat al je emails doorsturen naar bijvoorbeeld een @gmail.com adres.

Uurlijkse back-ups

Bewaard in datacenters van Acronis met ISO 27001 en PCI-DSS-certificering.

Intelligente(Ai) firewall

Imunify360 scant continue op malware en virussen, en blokkeert kwaadaardige bots.

Cloudlinux OS

Zorgt ervoor dat jouw website zijn eigen capaciteit op de server krijgt.

SSH toegang

Beheer je websites via terminal, gebruik composer of wp-cli.

FTP accounts

Upload snel meerdere mappen of bewerk eenvoudig al jouw bestanden.

Anti-spam beveiliging

Wij monitoren continue inkomend emailverkeer op virussen of spam.

HostingWalk

 Probeer Wordpress Hosting gratis!

Nog niet overtuigd ? probeer het 30 dagen gratis!